Jobopslag: 2 salgsingeniører
2 Salgsingeniører med fokus på nye projekter - Én til Øst- og én til Vestdanmark

- Fra identifikation til forskrift

1 salgsingeniør til hovedkontoret i Randers og 1 salgsingeniør med udgangspunkt fra hjemmekontor omkring Køge/Stor-København.

Leca Danmark A/S styrker deres salgsfokus inden for Housing (byg), Infrastruktur (veje, geoteknik) og ikke mindst inden for Water Management (vand- & luftrensning), som er et vigtigt indsatsområde for Lecas fremtidige succes, og udbredelse af de miljøvenlige anvendelsesmuligheder af den brede produktpalette.
For at skabe endnu større succes, søges to dynamiske og engagerede salgsingeniører til identifikation af nye projekter i samarbejde med eksterne rådgivere, arkitekter og entreprenører, og frem til udarbejdelse af projektforskrift.
Med udgangspunkt fra kontoret i Randers eller hjemmekontor på Sjælland, bliver din opgave i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger i Leca Danmark A/S at drive det indledende salgsarbejde for at sikre en høj konvertering af projekter fra tilbud til endelig ordrer. Du etablerer og skaber relationer samt naturlige partnerskaber med dine kunder i processen med at finde de optimale løsninger.

Dine primære ansvarsområder.

  • Drive udviklingen af salget
  • Teknisk dokumentation (standardisering af normer)
  • Kalkulation af bæreevne og dokumentation
  • Produktansvar – ved lancering af nye produkter/løsninger

Din faglige profil:

  • Bygnings- eller civilingeniør eller tilsvarende
  • Bygningskonstruktør (+5 års erfaring)
  • En stærk byggeteknisk forståelse

Kan du kende dig selv?
Professionelt og personligt har du høj integritet, og sætter gerne mange nye initiativer i gang for at udvikle de mange salgs- og anvendelsesmuligheder. Du er udadvendt og teamorienteret og deltager aktivt i at udvikle hele organisationen. Du motiveres af at have tæt kundekontakt og være opsøgende i at skabe nye relationer.
Fagligt har du formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som bygnings- eller civilingeniør, enten som nyuddannet eller med flere års erfaring, men andre faglige kvalifikationer kan også være relevante. Du har sikkert stor indsigt i bygge- og projektledelse. Har du endvidere håndværksmæssig erfaring, er det et plus.

Leca tilbyder et innovativt og internationalt miljø, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, som satser på vækst og bæredygtige, energieffektive løsninger.
For den rette kandidat er der tale om et selvstændigt og spændende job med vide rammer og udfordringer, hvor der er fokus på nytænkning og fremdrift.
Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.


Ansøgning
Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Insightments: Morten Elbro, tlf. 2858 0056 eller Thomas Aagaard på tlf. 2373 3913.
Ansøgning mærkes ”Salgsingeniør” og sendes til job@insightments.dk
Der indkaldes løbende til samtaler.


Leca Danmark A/S er et Saint-Gobain selskab, som udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker - de ekspanderede lerkugler, der anvendes til forskellige formål, såsom blomsterbede, infrastruktur, husbyggeri og vandhåndtering, hvor lav vægt, styrke, holdbarhed og varmeisolering er højt værdsat. Desuden anvendes letklinkerne i fremstillingen af blokke og elementeret byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer.

Leca består af i alt godt 500 medarbejdere fordelt på 12 europæiske lande. "Together we build for the
future". Det er vigtigt for Leca at følge med i de nyeste tendenser indenfor byggeri, teknologi, økonomi og miljø. Dem, der ikke tænker fremad, bliver ikke en del af fremtiden.